STAN

TON AVE

This lovely home in Lawrenceville, PA underwent a major renovation.

Reclaimed wood from the original construction was repurposed to build a custom barn wood door to the master bath, and used to trim other features in the house, including the threshold.

A wooden beam in the kitchen was also wrapped with this reclaimed wood, which featured a lot of unique character, and added visual interest to the final design

WHAT

Stanton Ave

WHERE

Lawrenceville

Master Bath Remodel - Interior Design - Lawrenceville - DTSH Interiors - Laura Bonucchi
Master Bath Remodel - Interior Design - Lawrenceville - DTSH Interiors - Laura Bonucchi

press to zoom
Master Bath Remodel - Interior Design - Lawrenceville - DTSH Interiors - Laura Bonucchi
Master Bath Remodel - Interior Design - Lawrenceville - DTSH Interiors - Laura Bonucchi

press to zoom
Home Exterior - Furniture Layout - DTSH Interiors - Laura Bonucchi - Interior Designer
Home Exterior - Furniture Layout - DTSH Interiors - Laura Bonucchi - Interior Designer

press to zoom
Master Bath Remodel - Interior Design - Lawrenceville - DTSH Interiors - Laura Bonucchi
Master Bath Remodel - Interior Design - Lawrenceville - DTSH Interiors - Laura Bonucchi

press to zoom
1/11